Team Members

Shakila Paltan

Shakila Paltan

Ik ben Shakila Paltan, woon in Tolsteeg samen met mijn 2 kinderen die nu wat ouder zijn dan op de foto hier naast. Verder wil ik mij in de Wijk onder andere inzetten voor mensen die het niet zo breed hebben in de samenleving.

Diederik Versnel

Diederik Versnel

Angelique Jacobs - Roos

Angelique Jacobs - Roos

Ik woon al 30 jaar in Hoograven. Ik ben getrouwd, moeder van 3 kinderen. Sinds 2004 ben ik werkzaam als beheerder van kinderboerderij Nieuw Rotsoord en daarnaast ben ik qigong-docent.

Elise Dokter

Elise Dokter

Ik woon al jaren in Utrecht Zuid en de laatste tien jaar heb ik in Nieuw Hoograven en Oud Hoograven gewoond. Ik ben er trots op dat de wijk steeds meer opbloeit, onder andere door de komst van nieuwe woningen, horeca, verenigingen en samenwerkingsinitiatieven. Graag lever ik een bijdrage om die bij elkaar te brengen.

Carolien Verpalen

Carolien Verpalen

Ik ben Carolien en woon nu 28 jaar in Hoograven. Ik voel me betrokken bij deze diverse wijk en doe mijn best hem (of haar) een beetje mooier te maken. Ik help graag mensen een stukje verder op hun pad. Het wijkplatform lijkt mij een mooie plek om samen met het wijkinformatiepunt mensen op de hoogte te houden van wat er allemaal gebeurt in Zuid.

Meriam de Lange

Meriam de Lange

Ik ben Meriam (32) en woon sinds 2018 in Rotsoord op de Helling boven Camping Ganspoort en Tapperij Gist aan het water. Mooiste woonlocatie van Utecht, al zeg ik het zelf! Rotsoord is een uniek stukje Utrecht waar de afgelopen jaren veel veranderd is en onherkenbaar met 10 jaar terug. Een nieuw trein- en tramstation, verschillende appartementencomplexen, uitbreiding van de horeca, cultuurfestivals en sinds 2021 zelfs een hotel hebben hun intrede gemaakt op de Helling. Ik geniet elke keer weer als ik thuis kom en mijn mooie wijk in fiets.